fbpx

Godstedvej 18
4894 Øster Ulslev
Lolland-Falster, Danmark

Loading…

Anno 2017Godstedlund

Godstedlund er et voksenhotel (18+) og tilbyder overnatning, restaurant, møde- og konferencefaciliteter med mere i naturskønne omgivelser. Det oplagte valg for naturelskere.

Godstedlund
Lokation

Godstedvej 18, 4894 Øster Ulslev
Lolland-Falster, Danmark

Se på kort

Kontakt

Telefon:  71 72 11 66
Email:  reception@godstedlund.dk
Send os en besked

Godstedlund
5
66 Reviews

OvernatningSe vores værelser

Sample Image

Værelse 6

Værelse 6 er et dejligt sydvendt værelse med plads til 2 personer.  Værelset har dobbeltseng og klædeskab med...

Se mere
Sample Image

Værelse 2

Værelse 2 er et dejligt østvendt værelse med plads til 2 personer.  Her er en dobbeltseng og et...

Se mere
Sample Image

Værelse 1

Værelse 1 er et dejligt østvendt værelse med en dobbeltseng og klædeskab med badekåber.  På værelset er der...

Se mere
Dodekalitten

AktiviteterLolland-Falster helt tæt på

Godstedlund ligger i udkanten af Naturpark Maribosøerne som omfatter søer, skove og engområder som byder på et rigt dyre- og fugleliv og der er rig mulighed for vandreture i den smukke natur. Både Pilgrimsruten, Klosterruten og Margueritruten går her forbi, så hvis I elsker cykelferie, er Lolland absolut stedet.

Klik nedenfor for at besøge VisitLolland-Falster og se meget mere om de mange aktiviteter området har at byde på.

Oplev mere

Hvad vores gæster synes

“Vi besøgte stedet som familie - med juleplatte til frokost, og osen rundt i juleoutlet. Parret, der har dette henrivende sted, er så hyggelige og imødekommende, og med stærke ambitioner for stedet. Æstetisk smukt, og deres juleri er i særklasse. Vi kan på alle måder anbefale Godstedlund, og vil uden tvivl komme igen og igen fremover.”

“Vi havde en virkelig dejlig overnatning på Godstedlund i august 2020. Stemningen på stedet var afslappet og rummelig og værelset var flot og rent med smuk udsigt til idylliske omgivelser. Vi spiste deres virkelig lækre tapas til aftensmad, og morgenmaden var også rigtig god. Alt i alt var det en dejlig oplevelse at besøge Godstedlund, og vi kan på det varmeste anbefale dette sted.”

“Skønt sted, hvor man kan nyde den smukkeste solnedgang fra terrassen med et godt glas vin i hånden. Selv med to børn på 5 og 7 var der rummelighed og afslapning for alle pengene. Kan klart anbefales. Værelserne er meget fine og Thomas og Espern er de sødeste værter. Vi kommer helt sikkert igen!”

“Vi havde en virkelig dejlig overnatning på Godstedlund. Værelset var flot og rummeligt, stedet er smukt renoveret og ligger i dejlige omgivelser. Vi spiste deres signatur tapas, og det var lækkert, og samtidig var morgenmaden også god. Både Thomas og Esbern var super flinke, og fik os til at føle os meget velkomne, så alt var mere end i orden og vi er meget glade for vores ophold.”

“Dejligt sted i rolige omgivelser, med flot natur, man skal ikke køre langt for at se sø og skov, deres lille røde kirke og det ligger meget tæt på både Maribo og Sakskøbing. Flotte værelser og toiletter. Dejligt værtspar, meget imødekommende og god service.”

Chickalinda1234567[December 2020]
Maria Andersen[August 2020]
Mie Kjeldsen[Juli 2020]
Camilla B[Juli 2020]
Marie Boesen[August 2020]