fbpx

Godstedvej 18
4894 Øster Ulslev
Lolland-Falster, Danmark

Gevir

Sydhavsøernes første champagnebar ligger i Godsted. Faktisk skal man til København, Hamborg eller Berlin for at finde tilsvarende.

Vores champagnekort indeholder mange forskellige af de største mærker som Moët & Chandon, Krug og Dom Perignon. I baren er der gennem året forskellige events, særligt op til jul hvor vi serverer vores helt egen champagnegløgg, som er skabt af Thomas og bygget på Moët & Chandon Brut Imperial.

Champagnebaren serverer også cocktails som Imperial 1869 og Ice Imperial som er verdens første Champagne der nydes på is. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af vine samt nogle lækre gin, øl og sodavand.

Champagnebar

Chandon Gardenspritz event:
Til sommer præsenterer vi den lækre Gardenspritz som er skabt på Valencia Appelsiner og nøje udvalgte krydderier. Den serveres på is med en hjemmetørret appelsinskive som er med til at få sommerhumøret til at stikke helt af. Vi serverer den på terrassen i fuld sol og lette briser.

Ice Imperial X Peter Beier event:
Vi gentager succesen fra sidste år med champagne sorbet fra Peter Beier som er skabt på Moët & Chandon Ice Imperial. Denne forfriskende is nydes i solen med et glas Champagne som følge.

Champagnegløgg til Jul:
Hele julen serverer vi vores helt egen champagnegløgg som Thomas har skabt på Moët & Chandon Brut Imperial. Thomas har arbejdet med at tilpasse ingredienserne, så smagen af champagne og noterne af jul passer perfekt sammen.


Tag et kig på vores Champagnekort og se hvilke champagner vi fører.

Nyd en række lækre snacks sammen med champagnen og slå til Søren med både kaviar og friske danske østers.