Godstedvej 18
4894 Øster Ulslev
Lolland-Falster, Danmark

Samvær

Til ethvert selskab tilbyder Godstedlund smukke, eksklusive og idylliske rammer på landet. Uanset hvilken type fest eller reception der ønskes, sikrer vi jer det bedste fra Lolland-Falster. I vores tidløse, smukke sale tilbyder vi den rette elegance og stil.

Selskab

Vi er dedikeret til at arrangere den perfekte dag i samarbejde med jer, om det er bryllup, fødselsdag eller noget andet. Vi assisterer jer i planlægningen for at sikre en uforglemmelig oplevelse og dejlige minder. Vi ved at en 90 års fødselsdag ikke kan gøres om.  Med andre ord; vi står til tjeneste, så vi sammen kan lave netop dét, I ønsker.


Selskab & Frokost


Nedenfor finder I vores selskabs- og frokostmenuer.  Vi står for alt, så I og gæsterne får det bedste, hyggeligste og mest stilfulde arrangement.

Selskabsmenu

Er festen godt igang kan der tilkøbes tid á Kr. 550 per påbegyndt time, eksklusiv drikkevarer.

 


Hvorfor vælge Godstedlund?


Når I vælger os, er I i trygge hænder lige fra starten.  Vi har tilsammen mere end 75 års erfaring inden for restaurationsfaget og vores fokus er på råvarer af høj kvalitet og udsøgt betjening, så vores gæster føler sig hjemme.  Vi er medlem af brancheorganisationen Horesta og følger deres bestemmelser, hvilket er jeres sikkerhed for, at I er i trygge hænder, når I afholder et selskab hos os.

Horesta

Klik for at åbne Horestas regelsæt som PDF doument. Ønsker I at besøge Horestas hjemmeside så klik blot på Horesta logoet ovenfor. Bemærk at begge links åbner i et nyt vindue.