Godstedvej 18
4894 Øster Ulslev
Lolland-Falster, Danmark

Overnatning

Godstedlund har 7 dejlige værelser, som deler 2 moderne og rummelige badeværelser på gangen.  Badeværelserne er udstyret med moderne bruser, håndvask og toilet.  Alle værelser findes på 1. sal og her er kun adgang via trappe.  Der er iøvrigt adgang til el-kedel, mikroovn og strygefaciliteter og vi har også puslebord og babybadekar, som kan benyttes efter behov.

Ønsker I at kontakte os inden i bestiller, med eventuelle forespørgsler eller andet, benyt da venligst vores kontaktformular.  Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

4

Værelse 1

Værelse 1 er et dejligt østvendt familieværelse med plads til 4 personer.  Værelset har en dobbeltseng, en daybed og et klædeskab med badekåber til alle.  På værelset er også 43" fladskærms TV med mulighed for streaming og adgang til internet og der kan kan opsættes babyseng og puslebord ved behov.  Badeværelser med bruser og toilet forefindes på gangen og deles med de øvrige værelser.

Sengestørrelse: Grand King-size dobbeltseng + daybed.

Max antal gæster: 4

2

Værelse 2

Værelse 2 er et dejligt østvendt værelse med plads til 2 personer.  Her er en dobbeltseng og et klædeskab med badekåber.  Værelset har et 43" fladskærms TV med mulighed for streaming og adgang til internet.  Badeværelser med bruser og toilet forefindes på gangen og deles med de øvrige værelser.

Sengestørrelse: Grand King-size dobbeltseng.

Max antal gæster: 2

2

Værelse 3

Værelse 3 vender mod vest og har plads til 2 personer.  Her er en dobbeltseng og et klædeskab med badekåber.  Værelset har et 43" fladskærms TV med mulighed for streaming og adgang til internet.  Badeværelser med bruser og toilet forefindes på gangen og deles med de øvrige værelser.

Sengestørrelse: Grand King-size dobbeltseng.

Max antal gæster: 2

4

Værelse 4

Værelse 4 er et dejligt, stort og rummeligt familieværelse med vinduer mod vest og plads til 4 personer.  Her er en dobbeltseng, en daybed og et klædeskab med badekåber til alle.  Værelset har iøvrigt to behagelige stole og et lille bord og der kan kan opsættes babyseng og puslebord ved behov.  På værelset er også 43" fladskærms TV med mulighed for streaming og adgang til internet.  Badeværelser med bruser og toilet forefindes på gangen og deles med de øvrige værelser.

Sengestørrelse: Grand King-size dobbeltseng + daybed.

Max antal gæster: 4

2

Værelse 5

Værelse 5 er et dejligt sydvendt værelse og har plads til 2 personer.  Værelset har dobbeltseng og et klædeskab med badekåber.  Værelset har et 43" fladskærms TV med mulighed for streaming og adgang til internet.  Badeværelser med bruser og toilet forefindes på gangen og deles med de øvrige værelser.

Sengestørrelse: Grand King-size dobbeltseng.

Max antal gæster: 2

2

Værelse 6

Værelse 6 er et dejligt sydvendt værelse med plads til 2 personer.  Værelset har dobbeltseng og klædeskab med badekåber samt et 43" fladskærms TV med mulighed for streaming og der er adgang til internet via WiFi.  Badeværelser med bruser og toilet forefindes på gangen og deles med de øvrige værelser.

Sengestørrelse: Grand King-size dobbeltseng.

Max antal gæster: 2

2

Værelse 7

Værelse 7 vender mod nord/nordøst og har plads til 2 personer.  Værelset har dobbeltseng og et klædeskab med badekåber samt et 32" fladskærms TV med mulighed for streaming.  Der er adgang til internet via WiFi.  Badeværelser med bruser og toilet forefindes på gangen og deles med de øvrige værelser.

Sengestørrelse: Queen-size dobbeltseng.

Max antal gæster: 2

Faciliteter

Generelt
Ikke-ryger værelser, restaurant, cocktailbar, have, terrasse, trappe til første sal, mulighed for ekstra opredninger på udvalgte værelser.
Aktiviteter
Lokale aviser og diverse tidsskrifer tilgængelige, kæmpe-skak i haven
Services
Cykeludlejning, babyseng og puslebord til rådighed.
Internet
Der er gratis adgang til hurtigt internet via WiFi overalt i ejendommen.
Parkering
Der er gratis parkering for almindelige personbiler, motorcycler og cykler på ejendommen. Hvis i ønsker at parkere et større køretøj som f.eks. en minibus, varevogn eller trailer, så forespørg venligst om dette i forbindelse med bestilling.

Øvrig information

Checkin
Fra klokken 15:00 til 24:00
Checkout
Indtil klokken 10:00.
Vilkår & Betingelser
Venligst se vores Vilkår & Betingelser.
Børn og ekstra opredninger
Børn op til 4 år kan sove i forældres seng ved tillæg på 100 Kr. Gæster i ekstra opredninger betaler voksenpris.
Kæledyr
Det er ikke muligt at medbringe kæledyr på værelserne.
Betalingskort
MobilePay, Dankort, Visa, American Express, Euro / Mastercard, Maestro.
© 2022 Godstedlund.